*
 *
 *
 *

(*) verplichte veldjes
Aarts Wellness
Stationsstraat 97
3665 - As
+32 (488) 28 28 00
info@aarts-wellness.be

BETALINGSWIJZE:
Doordat wij negatieve ervaringen hebben opgedaan in het verleden, moet iedereen die bij ons reserveert, het gehele verschuldigde bedrag vooraf betalen. Dit kan online (kies dan bij de "betalingswijze" voor bancontact/mister cash, Nederlandse klanten kiezen: Ideal), via overschrijving of contant bij ons.
Is een reservering na 7 dagen dan mag men binnen 5 werkdagen het gehele bedrag overboeken door storting op rekeningnummer:

IBAN: BE 59 7360 1313 0026

onder vermelding van uw reserveringsdatum en tijdstip.

Er zijn mensen die een probleem hebben met vooruit betalen of met overboekingen. Een alternatief hiervoor is om pas op de gewenste dag te reserveren. Dan hoeft men geen vooruitbetaling te doen.

ANNULERING WEGENS CORONA:
Uw reservatie kan omgezet worden en het bedrag wat u betaald heeft kan opnieuw gebruikt worden voor een reservatie op een later tijdstip dat na 5 april valt.
Verwijst u dan naar de datum waarop uw reservatie stond. Dan zetten we deze om naar de door u gewenste datum.

ANNULERING:
Annuleert u binnen de 48 uur vóór reservatie en wij krijgen dit tijdstip opnieuw verhuurd, dan  kunt u eenmalig een nieuwe reservering maken of krijgt u uw betaling (-/- € 30,00 administratieve verwerkingskosten) retour. Krijgen wij het tijdstip niet opnieuw verhuurd, dan geldt uw betaling voor dat tijdstip. Als u langer dan 48 uur vóór de reservatie annuleert en u maakt (eenmalig) een nieuwe afspraak, dan blijft uw betaling in zijn geheel gelden.
Wenst u uw betaling retour dan geldt een administratieve verwerkingskost van € 30,00